Стефан Илчев призна, че окончателно се връща в България. Певецът, който

...
Стефан Илчев призна, че окончателно се връща в България. Певецът, който
Коментари Харесай

Нарцисът Стефан Илчев потвърди провала си

Стефан Илчев призна, че дефинитивно се връща в България. Певецът, който беше афектиран на родината си, тъй като е подценен, реши да каже, че си е пристигнал поради огромната си обич – музиката.

„ Предстоят моите първи независими концерти в България. Това е нещо извънредно значимо за мен. Една голяма крачка, която от дълго време мисля, че трябваше да направя ” – разгласи той в ефирен ефир. Само преди година имитаторът на Лили Иванова плюеше родината си и българите, които не оценявали големия му гений, на медиите беше афектиран, че го пишат „ млад артист ”, а той е трансферирал 40 години.

„ Не желая да надупчвам на място, на което не съм мечтан. Правил съм задоволително опити отвън родината. Искам да върша музиката си и тя да доближава до огромна аудитория, без да си заплащам за това, както се случва сега. Не желая да съм просто следващия актьор в България, който става и си отпътува. Но чашата от дълго време е преляла... ” – съобщи преди година Илчев, който очевидно има къса памет и се прави, че не е изричал тези думи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР